Voedingsbegeleiding

Naast hard trainen, speelt voeding een essentiële rol in het leven van een sporter. Want hoe hard je ook traint, als je concrete resultaten wilt boeken, zal je ook op het gebied van voeding de juiste aanpassingen moeten doen.

Maar wat zijn nou de ‘juiste aanpassingen’ en wat is ‘gezond eten’?
Veelal diëten hanteren dezelfde methode, namelijk ‘clean-eating’ of te wel ‘schoon eten’, wat wil zeggen dat je voornamelijk onbewerkte producten tot je neemt, veel groenten, koolhydraten met een lage glykemische index, eiwitten en gezonde vetten. CrossFit Hoorn vindt gezonde voeding belangrijk! en wil haar leden hier dan ook graag meer over leren en stimuleren hiermee aan de slag te gaan. Om deze reden bieden wij naast die heerlijke trainingen, ook begeleiding op het gebied van voeding aan. Leden van CrossFit Hoorn kunnen zich aanmelden voor 12 weken voedingsbegeleiding, waarbij je begeleidt wordt met:

  • Een intakegesprek
  • Voedingsschema’s op maat, ingericht aan de hand van jouw doelen!
  • 12 weken begeleiding
  • Voor,- tussen,- na meting (huidplooimeting)

Sportmassages

Vaak last van je spieren? Gaat je herstel niet snel genoeg of altijd ergens wel paar kleine pijntjes? Dan kan een sportmassage jou helpen! Door middel van een sportmassage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren, zullen spieren  zich sneller herstellen en ontspanner aanvoelen. Ook zorgt een sportmassage ervoor dat afvalstoffen in de spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van de spieren en het lichaam

  • Wanneer: Iedere donderdagavond tussen 18.30 uur en 20.30 uur.
  • Kosten: Een behandeling van 30 minuten kost € 25,- (Let op: dit wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering).
  • Contact: Een afspraak  inplannen op donderdagavond met ‘Milan Sports & Massages’  kan via telefoonnummer: 06 – 29 04 41 58.