Barbell WOD

CrossFit is een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek, gecombineerd in één trainingsvorm. Los van alle gewichthef onderdelen die je bij ons tijdens de WOD’s zult tegen komen, hebben we ook één keer per week een Barbell WOD. Tijdens de Barbell WOD leren we je naast de technieken van de Snatch (trekken) en de Clean & Jerk (stoten), ook alle andere ‘barbell’ bewegingen die we bij CrossFit kennen. Zoals bijvoorbeeld een back/front squat, de deadlift en de bench press. Daarnaast combineren we het aanleren van de technieken met verschillende barbell workouts.

Gymnastics

Net zoals gewichtheffen bestaan onze workouts ook uit verschillende gymnastische bewegingen. Om hier naast het doen van deze bewegingen tijdens de WOD’s meer aandacht aan te geven, bieden wij 1 x per week een uur specifiek gericht op alle ‘CrossFit Gymnastics’ bewegingen aan. Hierbij kun je denken aan de handstand, lopen op je handen, ring/bar muscle up, of bijvoorbeeld de verschillende CrossFit pull-up bewegingen.

Strongman

Tijdens de Strongman Special bij CrossFit Hoorn zullen alle facetten van ‘Strength’ (kracht) binnen CrossFit voorbij komen. Denk hierbij aan de bewegingen van het powerliften, strongman en alle andere activiteiten welke invloed hebben op kracht, snelheid en explosiviteit.

CrossFit Outdoor

Tijdens de CFH Outdoor trainingen gebruiken we de vele aspecten van CrossFit voor een leuke en uitdagende outdoor training. In groepsverband werk je op een leuke manier aan je fitheid: conditie, kracht, snelheid, explosiviteit. We maken hierbij gebruik van alle elementen die we terug kunnen vinden in de natuur rondom het Julianapark en het verfrissende IJsselmeer water en voegen daar materialen aan toe zoals jerrycans & medicine balls. Naast het verbeteren van je algemene fitheid en je klaar te maken voor iedere fysieke uitdaging, zal dit ook effect hebben op je mentale kracht en doorzettingsvermogen.

Personal Training

Naast de heerlijke WOD’s, de technische OLY & Gymnastics lesuren en het andere lesaanbod heeft CrossFit Hoorn je nog meer te bieden. Want bij CrossFit Hoorn is het ook mogelijk om nog persoonlijkere trainingsbegeleiding te krijgen. Samen met een coach van CrossFit Hoorn, kun jij onder begeleiding werken aan het behalen van je persoonlijke doelen door middel van Personal Training.