WEIGHTLIFTING

CrossFit is een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek, gecombineerd in één trainingsvorm. Los van alle gewichthef onderdelen die je bij ons tijdens de WOD’s zal tegen komen, hebben wij ook één keer per week een uur specifiek gericht op het gewichtheffen. Tijdens het Weightlifting lesuur wordt er specifiek gewerkt aan de technieken van de Snatch (trekken) en de Clean & Jerk (stoten).

Gymnastics

Net zoals gewichtheffen bestaan onze workouts ook uit verschillende gymnastische bewegingen. Om hier naast het doen van deze bewegingen tijdens de WOD’s meer aandacht aan te geven, bieden wij 1 x per week een uur specifiek gericht op alle ‘CrossFit Gymnastics’ bewegingen aan. Hierbij kun je denken aan de handstand, lopen op je handen, ring/bar muscle up, of bijvoorbeeld de verschillende CrossFit pull-up bewegingen.

CROSSFIT TEENS

CrossFit Teens is gericht op kinderen vanaf 11 tot 16 jaar en heeft vooral als doel kinderen het plezier in sporten te laten ontdekken. Met onze trainingen helpen we de kinderen bij het ontwikkelen van de algemene fysieke vaardigheden en verbeteren ze hun zelfvertrouwen. De les bestaat vaak uit een warming up, skill (vaardigheid) en een workout of the day.

Personal Training

Naast de heerlijke WOD’s, de technische OLY & Gymnastics lesuren en het andere lesaanbod heeft CrossFit Hoorn je nog meer te bieden. Want bij CrossFit Hoorn is het ook mogelijk om nog persoonlijkere trainingsbegeleiding te krijgen. Samen met een coach van CrossFit Hoorn, kun jij onder begeleiding werken aan het behalen van je persoonlijke doelen door middel van Personal Training.