Voedingsbegeleiding

Naast hard trainen, speelt voeding een essentiële rol in het leven van een sporter. Want hoe hard je ook traint, als je concrete resultaten wilt boeken, zal je ook op het gebied van voeding de juiste aanpassingen moeten doen. Onze missie is jou fitter maken. En mocht je bij het Nutrition Seminar aanwezig zijn geweest, dan weet je inmiddels dat ‘nutrition’ oftewel ‘voeding’ de eerste bouwsteen is van de CrossFit Piramide. Want om je dagelijkse activiteiten en je sport goed te kunnen blijven uitoefenen, heeft jouw lichaam de juiste en voldoende ‘brandstof’ nodig.

Graag willen we jou hier meer over leren! Om deze reden is het bij CrossFit Hoorn mogelijk om onder begeleiding hiermee aan de slag te gaan middels een voedings-abonnement.

Het CFH voedings-abonnement omvat het volgende:
🍏 Intakegesprek + meting.
🥑 Een op maat gemaakt voedingsschema.
🥩 Verschillende niveaus in begeleiding: Fitness & RX.
🥦 Maandelijks een afspraak met je voedingscoach.
🍇 Tussendoor kun je je vragen per e-mail stellen aan je coach.
🥕 Gratis toegang tot ‘Nutrition Seminars’ en deelname aan challenges.
🍗 Toegang tot de speciale FB Groep, waar regelmatig info met je zal worden gedeeld.

Een voedings-abonnement kun je afnemen middels SportBit en bedraagt € 50,- per maand. Na drie maanden is deze maandelijks opzegbaar.

Meer info? Neem contact met ons op.

Sportmassages

Vaak last van je spieren? Gaat je herstel niet snel genoeg of altijd ergens wel paar kleine pijntjes? Dan kan een sportmassage jou helpen! Door middel van een sportmassage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren, zullen spieren zich sneller herstellen en meer ontspannen aanvoelen. Ook zorgt een sportmassage ervoor dat afvalstoffen in de spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van de spieren en het lichaam

 

  • Wie: Mel Sluymer van MELS sportmassage.
  • Wanneer: Op afspraak (afhankelijk van openingstijden box).
  • Kosten: Een behandeling van 30 minuten kost € 20,- en een behandeling van 45 minuten € 30,- (Let op: dit wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering).
  • Contact: Een afspraak inplannen met Mel gaat het snelst door de voorkeuren van dag en tijd door te geven via Whatsapp op telefoonnummer: 06 – 10 97 89 39.
    .